Hírek

Hírek

Zag Gábor köszöntője 2023

Pécs Megyei Jogú Város kultúráért felelős alpolgármestereként különösen nagy örömömre szolgál, hogy idén is élvezhetjük a Pécsi Nyári Színház előadásait. 


Zag Gábor köszöntője 2023

Tisztelt Olvasók, Kedves Színházbarátok!

A színház számomra az örök szerelem…

Pécs Megyei Jogú Város kultúráért felelős alpolgármestereként különösen nagy örömömre szolgál, hogy idén is élvezhetjük a Pécsi Nyári Színház előadásait. Az első Pécsi Nyári Színház több évtizede került megrendezésre városunkban, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, sőt, egyenesen Pécs egyik büszkesége. A szervezőket több száz szál köti a Pécsi Nyári Színházhoz és biztos vagyok benne, hogy az idei év is hatalmas sikert fog aratni, hiszen a színpadra kerülő daraok művészei szívüket-lelküket beleadják minden egyes színdarabba, minden egyes szerepbe.

A Pécsi Nyári Színház egy olyan kulturális esemény, amelyet nemcsak pécsieknek ajánlok, hanem minden színházra nyitott, művészetre, kultúrára vágyó személynek. Azt gondolom, az idei előadások között is mindenki megtalálja azt, amely a szívének kedves, hiszen itt a nézők szórakoztató, ugyanakkor tanulságos színművek közül választhatnak, valamint megtalálhatók igazi klasszikus darabok, míg a modern előadások kedvelőire is gondoltak.

Csodálatos környezetben, a pécsi Káptalan Kertben élvezni a mesésnél-mesésebb színdarabokat, kiszakadni a mindennapok körforgásából és egy kis időre belépni a színház varázslatos világába. Ez jelenti számomra az örök szerelmet és ezt kínálja Önöknek az idei Pécsi Nyári Színház.

Szívből ajánlom!

Tisztelettel,

Zag Gábor Pécs alpolgármestere

 A Pécsi Nyári Színház 2023-as programjainak megvalósítását Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta. Köszönjük!
 

 

Claude Magnier: OSCAR | Csiky Gergely Színház, Kaposvár

komédia két részben

Egy előadás ami olyan kiszámíthatatlan, hogy azt se tudjuk, hova kapjuk a fejünk? Oscar! És van benne táska is? Ó igen, pontosan három darab és ez elég komoly baj.

2023. július 11. K 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

MAGA LESZ A FÉRJEM | Pesti Művész Színház

zenés vígjáték két részben

A Maga lesz a férjem egy 1937-ben filmen is bemutatott nagyszerű szerelmi történet, amelyet Márkus Alfréd kiváló zenéi tesznek még izgalmasabbá.

 
 
 

2023. július 14. P 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás