Hírek

Hírek

Zag Gábor köszöntője

Pécs Megyei Jogú Város kultúráért felelős alpolgármestereként különösen nagy örömömre szolgál, hogy idén is élvezhetjük a Pécsi Nyári Színház előadásait. 


Zag Gábor köszöntője

Tisztelt Olvasók, Kedves Színházbarátok!

A színház számomra az örök szerelem…

Pécs Megyei Jogú Város kultúráért felelős alpolgármestereként különösen nagy örömömre szolgál, hogy idén is élvezhetjük a Pécsi Nyári Színház előadásait. Az első Pécsi Nyári Színház több évtizede került megrendezésre városunkban, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, sőt, egyenesen Pécs egyik büszkesége. A szervezőket több száz szál köti a Pécsi Nyári Színházhoz és biztos vagyok benne, hogy az idei év is hatalmas sikert fog aratni, hiszen a színpadra kerülő daraok művészei szívüket-lelküket beleadják minden egyes színdarabba, minden egyes szerepbe.

A Pécsi Nyári Színház egy olyan kulturális esemény, amelyet nemcsak pécsieknek ajánlok, hanem minden színházra nyitott, művészetre, kultúrára vágyó személynek. Azt gondolom, az idei előadások között is mindenki megtalálja azt, amely a szívének kedves, hiszen itt a nézők szórakoztató, ugyanakkor tanulságos színművek közül választhatnak, valamint megtalálhatók igazi klasszikus darabok, míg a modern előadások kedvelőire is gondoltak.

Csodálatos környezetben, a pécsi Káptalan Kertben élvezni a mesésnél-mesésebb színdarabokat, kiszakadni a mindennapok körforgásából és egy kis időre belépni a színház varázslatos világába. Ez jelenti számomra az örök szerelmet és ezt kínálja Önöknek az idei Pécsi Nyári Színház.

Szívből ajánlom!

Tisztelettel,

Zag Gábor Pécs alpolgármestere

 


 

A Pécsi Nyári Színház 2024-es programjainak megvalósítását Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta. Köszönjük!

 

 
 

MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK | Orlai Produkció

vígjáték egy részben

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

2024. július 11. Cs 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

CSOPORTTERÁPIA | Csiky Gergely Színház, Kaposvár

musical comedy két felvonásban

Sok jó ember kis helyen is elfér, pláne ha összezárják őket. A kényszer nagy úr, a kényszeresség még nagyobb, ráadásul mind a hat szereplőnek egész estét betöltő egyéni problémája van...

2024. július 16. K 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás