Hírek

Hírek

ESŐSZABÁLYZATUNK

Előadásokat rossz idő esetén sem mondunk le előre! Ha az előadás napján 17.00 óráig nem kerül ki közlemény Facebook oldalunkra, mindenképp jöjjenek el a helyszínre!


ESŐSZABÁLYZATUNK

ELŐADÁSOKAT ROSSZ IDŐ ESETÉN SEM MONDUNK LE ELŐRE, CÉLUNK, HOGY MÉG KÉTSÉGES IDŐJÁRÁSI VISZONYOK KÖZÖTT IS MEGKEZDJÜK, ILLETVE FOLYTASSUK AZ ADOTT ELŐADÁST.

 

JEGYÜKKEL MINDENKÉPPEN JÖJJENEK AZ ELŐADÁS HELYSZÍNÉRE.

 

ELŐZETES IDŐJÁRÁSI TÁJÉKOZTATÓT NEM NYÚJTUNK!

 

Az előadás esetleges elmaradfásáról legkésőbb az előadás napján 17.00 óráig a Pécsi Nyári Színház Facebook oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor 17.00 óráig, úgy az előadás megtartására készülünk.

 

Ez esetben is fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondjuk.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK AZ ESŐSZABÁLYZATBAN ITT 

 

Mivel a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, javasoljuk, hogy a várható kedvezőtlen időjárásra való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet. Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvény alatt esernyő nem használható, mivel az gátolja a nézők színpadra való akadálymentes rálátását. Kérjük, kedvezőtlen időjárás esetén esőköpennyel készüljenek.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ITT
 



A Pécsi Nyári Színház 2023-as programjainak megvalósítását a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta. Köszönjük!