Az előadások helyszíne

Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Káptalan Kert
7621 Pécs, Káptalan utca 4.

 

2021. 07. 03-án életbe lépett a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozata, eszerint védettségi igazolvány nélkül is be lehet menni az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekreelőadásokra. 2021. 07. 03-tól tehát a Pécsi Nyári Színház előadásaira beléphet az is, akinek nincs védettségi igazolványa!

Szeretettel várjuk Önöket előadásainkra!
 
Továbbra is kérjük azonban kedves nézőinket, vigyázzunk egymásra! Amennyiben betegnek érzi magát, lázas, vagy légúti panaszai vannak, elővigyázatosságból inkább ne vegyen részt az előadáson!
 
Figyeljék aktuális híreinket honlapunkon és a Facebook- oldalunkon!
 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HELYSZÍNRŐL:
 
  • A Káptalan utca behajtási engedély köteles zóna, ezért lehetőség szerint érdemes gyalog, kerékpárral, vagy tömegközlekedési eszközzel érkezni.
  • Parkolásra a Széchenyi téri mélygarázst, a Barbakán tér és az Északi Várfalsétány melletti parkolási lehetőségeket érdemes használni, onnan kb. 3-4 perc sétával gyalog lehet megközelíteni a helyszínt.
  • A Káptalan Kert területén étel- és italárusítás is van, ezért kérjük, ne hozzanak magukkal semmilyen élelmiszert.
  • A színpad rendezői jobbján épített női és férfi mosdó található, ami díjtalan használható. A mosdóban természetesen ingyenesen lehet csapvizet is fogyasztani.
  • Kérjük, kiemelten vigyázzanak a környezetre! 
 
A beléptetés 20:00-kor indul, a színházi előadások 21.00 órakor kezdődnek.
 
A beléptetés időbe telik, MINIMUM 30 PERCCEL a tervezett belépés előtt érkezzenek meg a bejárathoz!
 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!