Hírek

Hírek

#pecsnyitva 2.0 KATTANJ RÁ!

A Pécsi Nyári Színház idén is örömmel csatlakozott a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által indított országos kommunikációs kampányhoz 2021-ben.


#pecsnyitva 2.0 KATTANJ RÁ!

A Pécsi Nyári Színház idén is örömmel csatlakozott a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által indított országos kommunikációs kampányhoz a jól ismert PécsNyitva kampány folytatásaként, 2021 nyarán. A kampány célja Pécs turisztikai forgalmának erősítése, valamint a város turisztikai újraindításának támogatása. A kampányban szálláshelyek, vendéglátóegységek, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciógazdák aktív közreműködése mellett, a szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a városban elérhető eseményekre is.

 

Látogassanak el a pecsnyitva.hu weboldalra és tekintsék meg partnereink ajánlatait.

Cigányszerelem | Rátonyi Róbert Színház

operett

Az operett műfaj kiválóságai: Kállay Bori, Virágh József, Teremi Trixi, Faragó András, Vadász Zsolt és sokan mások Lehár Ferenc klasszikusában, olyan felejthetetlen számokkal, mint a Messze a nagy erdő, vagy a Vad cigánylegény vagyok. 

2021. augusztus 5. Cs 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

A miniszter félrelép | Pécsi Nemzeti Színház

bohózat két felvonásban

Ray Cooney bohózata a Pécsi Nemzeti Színház előadásában próbára teszi rekeszizmainkat! | FŐSZEREPBEN: VIDÁKOVICS SZLÁVEN és LIPICS ZSOLT

2021. augusztus 11. Sze 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás