Hírek

Hírek

Lipics Zsolt köszöntője

A Pécsi Nemzeti Színház idén egy fergeteges bohózattal érkezik: A miniszter félrelép négy alkalommal látható a Pécsi Nyári Színházban: augusztus 11., 12., 13. és 14-én.


Lipics Zsolt köszöntője

Tisztelt Közönség!

 

Ezt is megértük!

Újra színpadra állhatunk a szívünknek egyik legkedvesebb helyszínen, a Káptalan utcai Szabadtéri Színpadon. A Pécsi Nemzeti Színház társulata minden évben nagyon várja a találkozást Önökkel ezen a csodálatos helyszínen. A találkozás sajnos az utóbbi időben akadozott, elmaradt. Én és társulatunk a jövőben minden erőnkkel azon leszünk, hogy a Pécsi Nyári Színház programsorozatának gerincét nagyszerű kollégáim előadásai adhassák.

A pécsiek várnak minket, kedveljük egymást. Abban bízom, hogy ahogy idén sem, úgy a jövőben sem fogja útját állni az ünnepi esteknek sem vírus, sem egyéb akadályozó tényező és minden esztendő nyarán újra régi fényében pompázhat e remek színházi sorozat.

 

Bízom benne, hogy olyan lelkesedéssel és szeretettel fogadnak majd minket, amilyen izgatottan készülünk mi is, hogy ismét egy felhőtlen estével ajándékozhassuk meg Önöket!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Lipics Zsolt Jászai Mari-díjas színművész,

a Pécsi Nemzeti Színház Igazgatója 

 

A Pécsi Nyári Színház programjai az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulnak meg.

 

 

 

Fotó: Körtvélyesi László

Pécsi Nemzeti Színház: A miniszter félrelép | Lipics Zsolt és Darabont Mikold