Hírek

Hírek

Káptalan Kert Használati Útmutató

Zene, színház, ÉLET, szabadon
A színházi előadások mellett a legnépszerűbb hazai zenekarok koncertjei idén is a Káptalan Kertben lesznek!


Káptalan Kert Használati Útmutató
Általános tudnivalók:
A Káptalan Kert egyszerre patinás és vadonatúj, ami jó eséllyel lesz Pécs egyik legnépszerűbb nyári találkozási pontja. Pécs történelmi belvárosának talán legszebb és leghangulatosabb zugában - a Székesegyház, az északi-várfalsétány és a Káptalan utca között - fekvő varázslatosan szép zöldterületen található. Központja a nagy múltra visszatekintő szabadtéri színpad, ami az idei évtől a jól megszokott Nyári Színház előadásai mellett új funkciókkal bővül. A színházi előadások mellett a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei,  laza nyáresti kerti partik helyszíne.
 
Hozzávalók 2 személyre:
Végy egy kedves ismerőst és egy hangulatos nyárestét, majd keverj hozzá a város egyik legszebb pontján egy kis laza társasági életet. Ízlés szerint koncerttel, színházi előadással, dj-vel, kézműves csapolt sörrel, vagy egy jó fröccsel fűszerezhető. 
 
Hozzávalók 1 személyre:
Semmilyen különleges alapanyag vagy apropó nem kell hozzá, csak egy csöpp szabadidő, nyitottság a kulturált társasági életre, a többit majd a Káptalan Kert hozzáteszi!
 
Hozzávalók sok személyre:
A Káptalan Kert egy egész nyáron át tartó fesztivál. A város egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíneként a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei, színházi előadások és kerti partik helyszíne. 
 
Tálalási javaslat: meleg nyári estéken, kellemesen lehűtve, gesztenyefák alatt.
 
KÁPTALAN KERT KONCERTINFO
 

 

A Pécsi Nyári Színház programjai az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulnak meg.

 

HÁZASSÁGI LECKÉK KÖZÉPHALADÓKNAK - AZ IGAZSÁG | Pesti Művész Színház

vígjáték két részben

Egy igazi nyáresti fergetes vígjáték Márton András rendezésében, Egyházi Géza, Fogarassy Bernadett, Várfi Sándor és Nyertes Zsuzsa előadásában!

2022. július 5. K 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

Szente Vajk: LEGÉNYBÚCSÚ | Csiky Gergely Színház, Kaposvár

vígjáték két részben

Őrületes vígjáték, fergeteges szórakozás, könnyesre nevettető bohózat a Móricz Zsigmond Színház, a Pécsi Nemzeti Színház és a Kaposvári Csiky Gergely Színház koprodukciójában!

2022. július 12. K 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás