Kamarás Iván: VELED MARADOK

koncertszínház

2024. 07. 21. 21.00 (ESŐNAP: 2024. 07. 22. 21.00)
 
JEGYÁR: 6900 Ft
 
Az előadás időtartama: 80 perc egy részben, szünet nélkül
 
Kamarás Iván (ének, gitár)
 
Kerekes Ali (gitár)
Hárs Viktor (nagybőgő)
Fazekas András (dob)
Cséki Kálmán (zongora) 
 
Színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek; Kamarás Iván csodás hangja és gitárja, valamint a Veled Maradok Band. Négy zenész, öt hangszer, 1 színész: színházi kulisszajárás, a színház diszkrét bája, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok. Olyan közönségkedvencek csendülnek fel, mint a Meseautó, a Kicsit szomorkás a hangulatom máma, a Te ott állsz az út végén, sőt Kamarás Iván saját dalai is, például a Polinéz sanzon, amellyel A Dal színpadán már hatalmas sikert aratott, vagy a Valentin napon debütált, pályázatnyertes dala, amely máris a nézők kedvence.
 
A produkció tökéletes választás 18-99 éves korig mindenkinek. 
A csodás dalok, a sármos Kamarás Iván, színház, koncert, minőségi szórakozás. Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többieknek kiemelten ajánlott.
 
KAMARÁS IVÁN korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul.
Jászai Mari-díjas színész, aki az ország vezető színházaiban immáron 25 éve játszik főszerepeket, amelyet számos szakmai és közönségdíjjal tüntettek ki. Filmszerepei is kiemelten ismertek és meghatározóak: A miniszter félreléptől, az Üvegtigrisen át, közönségkedvenc alkotások, az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar filmjei.
Prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán. Többek között: a Vígszínházban, az „Egy csók és más semmi” című előadás főszerepében, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” Józsefeként, a „Volt öt évünk” című musicalben, a MÜPA színpadán, Malek Andrea partnereként, vagy A Játékkészítő kalóz kapitányaként, 50 ezer néző előtt, a Syma színpadán. Bombajó című szólólemeze 2000-ben jelent meg, de közreműködője volt több albumnak is. A legnézettebb zenés televízió műsorok sztárja, láthattuk a Csináljuk a fesztivált című műsorban, legutóbb Szulák Andreával a Nagy Duettben, a Dancing with the Starsban, illetve a Sztárban Sztár és A Dal című műsorokban is, ahol már saját dalával debütált.
Önálló koncertjei is nagy sikert arattak: Idegenek az éjszakában címmel Frank Sinatra és kortársai zenei világával varázsolta el a nézőket, a My Waytól, a Volare-n át. Majd következett az EGY FESS PESTI ESTE című koncertje, amely nem egy poros színész est, hanem a ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik. 
 

 

A Pécsi Nyári Színház 2024-es programjainak megvalósítását Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta.
 

Bemutató dátuma: 2024. július 21. V 21:00

Helyszín:

Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Előadások:

2024. július 21. V 21:00

Jegyvásárlás

MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK | Orlai Produkció

vígjáték egy részben

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

2024. július 11. Cs 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

CSÖNDKABÁT | Szabó Balázs Bandája

akusztikus irodalmi est

Irodalom és zene fonódik egybe a Szabó Balázs Bandája július 12-i koncertjén, amit a zenekar teljes egészében magyar költőknek szentel a Pécsi Nyári Színház színpadán.

2024. július 12. P 20:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás