Mintha elvágták vol

a L'art pour l'art Társulat estje

JEGYÁR: 3.500 Ft

!SZEREPOSZTÁS-VÁLTOZÁS! 
Laár Andrásra egy sajnálatos közlekedési baleset kapcsán halaszthatatlan műtét vár, ami miatt a L’art pour l’art Társulat: Mintha elvágták vol című június 26-i előadásán nem tud részt venni a Pécsi Nyári Színházban. 
Sajnos későbbi időpontban nem lehetséges a tervezett előadást megtartani, ezért egy átalakított műsorral tudunk szolgálni, amelyben természetesen igyekszünk minél nagyobb részt bemutatni az eredeti műből, kiegészítve azt a több évtizedes repertoár legsikeresebb jeleneteivel, dalaival.
A Társulat SZÁSZI MÓNI, DOLÁK-SALY RÓBERT és PETHŐ ZSOLT közreműködésével mindent megtesz annak érdekében, hogy ezzel a rendhagyó műsorával se okozzon csalódást a rajongóinak, de természetesen lehetőséget kínálunk arra is, hogy ha valaki szeretné visszaváltani a jegyét, akkor a vásárlás helyén ezt megtehesse. Online vásárolt jegyek esetében a tájékoztató emailünkre írt válaszlevélben kérhetik a visszaváltást, ez esetben az összeget 2 munkanapon belül visszautaljuk.
Előre is köszönjük a megértésüket és a bizalmukat, egyúttal Andrásnak mielőbbi felépülést kívánunk!

Az előadás időtartama: 110 perc (szünet nélkül)

A L'art pour l'art Társulat legújabb önálló színházi estje, amelyben egy időutazás részesei lehetnek a kedves nézők. A Társulat egy tudományos kísérlet keretében a múltbeli nagysikerű jeleneteit ötvözte a jövőbeli műsorszámaival és mindezt a jelenben adják elő a közönség legnagyobb örömére. A kísérlet sikerére garancia többek között Anti bácsi, Besenyő Pista bácsi, Margit és Zigóta, hogy Naftalin Ernőt, Kemenesfalvi bácsit és a többi jól ismert szereplőt ne is említsük.
 
Írták és előadják:
SZÁSZI MÓNI, DOLÁK-SALY RÓBERT, LAÁR ANDRÁS és PETHŐ ZSOLT
 

 

Korábbi előadások

  • 2019. június 26.  Sze 21:00
  • 2019. július 1.  H 21:00

Helyszín:

Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad