Hírek

Hírek

ESŐSZABÁLYZATUNK

Előadásokat rossz idő esetén sem mondunk le előre! Ha az előadás napján 17.00 óráig nem kerül ki közlemény honlapunkra, mindenképp jöjjenek el a helyszínre!


ESŐSZABÁLYZATUNK

ELŐADÁSOKAT ROSSZ IDŐ ESETÉN SEM MONDUNK LE ELŐRE, CÉLUNK, HOGY MÉG KÉTSÉGES IDŐJÁRÁSI VISZONYOK KÖZÖTT IS MEGKEZDJÜK, ILLETVE FOLYTASSUK AZ ADOTT ELŐADÁST.

 

JEGYÜKKEL MINDENKÉPPEN JÖJJENEK AZ ELŐADÁS HELYSZÍNÉRE.

 

ELŐZETES IDŐJÁRÁSI TÁJÉKOZTATÓT NEM NYÚJTUNK!

 

Az előadás esetleges elmaradfásáról legkésőbb az előadás napján 17.00 óráig a pecsinyariszinhaz.hu oldalon közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor 17.00 óráig, úgy az előadás megtartására készülünk.

 

Ez esetben is fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondjuk.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT 

 

Mivel a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad nézőtere fedetlen, javasoljuk, hogy a várható kedvezőtlen időjárásra való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet. Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvény alatt esernyő nem használható, mivel az gátolja a nézők színpadra való akadálymentes rálátását. Kérjük, kedvezőtlen időjárás esetén esőköpennyel készüljenek.

Szente Vajk: LEGÉNYBÚCSÚ | Csiky Gergely Színház, Kaposvár

vígjáték két részben

Őrületes vígjáték, fergeteges szórakozás, könnyesre nevettető bohózat a Móricz Zsigmond Színház, a Pécsi Nemzeti Színház és a Kaposvári Csiky Gergely Színház koprodukciójában!

2022. július 13. Sze 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

MÁGNÁS MISKA | Rátonyi Róbert Színház

operett két felvonásban

Egy igazi operett-klasszikus a műfaj rajongóinak, parádés szereposztással!

2022. július 16. Szo 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás